Mitä tein ennenkuin oli tietokone???? Nyt kaikki aika tuntuu kuluvan siellä, siis se aika jolloin kone on vapaa ja pääsen sinne. Tänään olen käynyt Pipsan kanssa ulkona, vienyt pojan hoitoon, tarkastanut renkaiden ilmanpaineet (kaikkea autoon liittyvää oppii tekemään kun on pakko), juonut kahvia, katsonut elämä käsissä, käynyt Pipsan kanssa toistamiseen ulkona, laittanut pyykkikoneen päälle ja siinä kaikessa mahdollisessa välissä pomppinut tupakalla. Mutta täällä netissäkin olen jo liki tunnin ehtinyt surffailla ja vielä olis monta sivua , joilla en ole ehtinyt käymään. Ja Pipsa-kulta, ole kiltti ja nuku vielä hetki, jotta saan viettää aikaani täällä.

Vävykokelas on junassa matkalla tänne. Käy ensin moikkaamassa tyttöystäväänsä matkahuollossa ja tulee sitten minun seurakseni. Ehkä ajoitan päivän siivoukset hänen tuloaikaansa. Roskapussit voisin nostaa valmiiksi pihalle, ei kai kunnon vävy voi olla niitä siitä viemättä roskikseen. Tää roskisasia onkin sellainen mikä on meidän perheessä tosi vaikea asia. Siis me kaikki neljä kuljemme päivittäin roskiksen ohi, vaan on se kaikille niin vaikeaa ottaa roskapussi mukaan ja pudottaa molokiin. Enpä tiedä miten tämän asian saisi korjattua. Mutta minä itse olen kaiken huippu, sillä lähtiessäni maalta tiistaina otin roskapussin autoon mukaan aikomuksenani viedä se täällä kotona roskikseen, koska maalla ei ole sellaista roskista mihin sen voisi viedä, ellen sitten kiikuta sitä kunnan keskustaan jonkun rivitalon roskikseen. Kyllähän siellä roskat viedään sitten aina tarpeen vaatiessa kaatopaikalle, mutt ajattelin, että yksi pussi nyt kulkeutuu mukanani. Niinpä se vaan on, että yhä kuljetan sitä samaista roskapussia autossani ja mitenkä monta kertaa olenkaan ajanut autollakin roskiksen ohi.

Pikkupoika on armoton vaatteiden kuluttaja. Taas sai heittää yhdet collegehousut roskiin (roskisasia nyt vainoaa minua), kun polveen tuli reikä. Ei riitä kiinnostus niiden paikkaamiseen. Kaipa sitä on kaikesta huolimatta liikaa rahaa. Sukat kuluu pojalla huimaa vauhtia, joka kuukausi on niitä ostettava, kun varpaat tulee läpi. Odotan kesää ja sitä, ettei sukkia tarvitse käyttää. En itsekään halua käyttää sukkia, mutta marraskuusta maaliskuun loppuun niitä on käytettävä ainakin ulos mennessä, kun kengät niin vaativat. Sukat on ahdistavinta mitä tiedän (sukkahousut taitaa mennä edelle, mut niitä en käytä koskaan, tai silloin talvella jos on pakko pukea hame, joka ei ole nilkkoihin asti) ja sukat aina kääntyy mun jalassa niin, että kantapää on päällä.

Kurakelit sais myös jo loppua. Siis kun joka päivä eteisessäni kuoriutuu enemmän tai vähemmän mutakasalta vaikuttava poika, niin hermot menee. Jokailtainen haalareiden pesu kurahousuista huolimatta tympii. Eikä siinä vielä kaikki, kun monesti lakkikin on ihan ruskean harmaa, miksi sinne maahan pitää yrittää kaivautua.

Mutta hip-hurraa, tänään on torstai ja huomenna perjantai ja näen taas oman kullan!!! Ja pääsen myös omaa äitiänikin katsomaan, onhan sekin pieni hurraamisen aihe. Että semmosta täällä tällä kertaa.

Hän sanoo:"Monenko miehen kanssa olet harrastanut seksiä?"

Hän tarkoittaa:"Kuinka moneen penikseen vertaat minun pikkuveikkaani?"