Niin sitä taasen ollaan perjantaissa. Äkkiä on viikko mennyt, johtuu varmaan osaksi siitä, että kotiuduin Vampulasta vasta tiistaina.

Pikkupoika saapui kotiin eilen ja yön nukkui minun sängyssäni. Vaikka osaakin olla välillä raivostuttava tenava ja koitella hermojani, niin olihan se ihanaa, että palasi jälleen kotiin. Ulkona se nyt viilettää "tyttöystävän" kanssa. Kiva kun on lämmintä, vaikkakin kastelevaa toi suojalumi.

Viimeyö oli sitten ensimmäinen, jolloin Pipsa-neiti nukkui alakerrassa kissojen kanssa. Heräsin puoli yhdeksältä haukuntaan. Kaipa meinas, että Mamin on aika nousta ylös. Niin, kyllähän eilen siivosin, mutta aamulla näky oli lohduton, kakkaa ja kaksi pissalammikkoa.

Tytöilläni alkaa hiihtolomaviikko lähestyä loppuaan. Vanhempi rustailee kesätyöpaikkahakemuksia, toivottavasti nyt jotain työtä edes saisi.

Niin ja perjantain yksi ihanuus on siinä, että oma kulta saapuu jälleen, ollaanhan jo vietetty kolme yötä erossa. Se ei kyllä ole paljon se, sillä normaalisti niitä tulee viisi ja edellisellä kerralla taisi olla peräti seitsemän.