Miten sitä voi TAAS olla näin väsynyt. Ehkä se johtuu huonosti nukutusta yöstä. Imurin pussit tuli ostettua, vielä vaan kun saisi itsestä irti sen verran, että imuroisi, mutta mitä myöhäisemmäksi se menee, niin alan kallistua ajatukseen, että tämä on välipäivä imuroinnissa.

Pipsa-neitiä väsyttää myös, ei tosin tässä kuvassa:

445696.jpg

Metsässä ollaan käyty tänään useasti, ehkä se vapaana juokseminen väsyttää. Ruokahalua se ainakin tuntuu lisänneen. Itse ei neidin kasvamista niin hyvin huomaa, mutta naapurin mies kysyi tänään mitä sille syötän, kun se on niin kovasti kasvanut.

Eipä ollut pikkupojalla tänään ollut hiihtoa, oli kuulma liian vetinen keli. Ihmettelen vaan milloin hiihtävät, kun ei se ainakaan tällä viikolla kuivemmaksi muutu. Oli ihanaa kuulla, että termiittini hoitopäivä oli mennyt hyvin. Taisi poika itsekin sen tietää, kun sanoi heti hakiessani, että etkö kysy tädeiltä miten on mennyt. Kun on kyse vilkkaasta lapsesta, joka menee sata lasissa kunnes nukahtaa, niin päivään mahtuu kaikenlaista kommellusta, eikä raivokohtauksiltakaan voida välttyä. Pojalle itselle oli mieleenpainuvinta se, että oli syönyt kaiken porkkanaraasteen. En tiedä onko siitä kasvamassa aito suomalainen mies, joka ei kasviksista ja hedelmistä perusta, vaan makkaraa sen olla pitää. Niin ja peruna kyllä maittaa kaikissa muodoissa, mutta riisiä ei halua syödä. Kaikkea me kyllä yritetään vähän maistella.

Niinpä sitten astui ovesta sisään viimeinenkin poissaolija, Mari saapui koulusta ja heti taas laittoi pyykkikoneen päälle, kun kokin vaatteet pitää olla huomiseksi puhtaat. Kamalan äkkiä ne likastuu, kun juuri eilen niitä silitteli. Ja onhan täällä meidän joukossamme myös Sakun "tyttöystävä". Niistä on tullut erottamattomat, vaikka välillä syntyykin riitoja. Kun toinen on päivän poissa, toinen valittaa miksi sen pitää olla siellä missä onkin.

Tässä taloudessa pitäisi olla toinen tietokone. Tähän on aina tunkua, kun neljä tätä käyttäisi. Oikeastaan aamupäivällä täällä saa olla suhteellisen rauhassa, kun väkeä on vähemmän paikalla. Eli kai tästä siirryn ja päästän seuraavan tähän "työskentelemään".