Ei kovin osuva otsikko, mutta se oli ainoa mikä tuli mieleen. Yli viikko on siitä vierähtänyt, kun täällä olen viimeksi jotain raapustellut, mutta niin se aika vaan menee. Enin aika kuluu Pipsa-neidin kanssa, sen kanssa puuhastelua riittää. Kyllä se kasvanutkin jo on, vaikkei sitä itse niin hyvin huomaa, mutta Vampulan "mummu" ja "pappa" sanoivat molemmat samaa.

Esikoiseni valmistautuu ensi viikon historian kirjoitukseen. Kiva nähdä, miten ennen niin lukemaan laiskasta on tullut niin ahkera. Keskimmäiseni jatkaa yhä työharjoitteluaan, nyt keittiöpuolella.

Pikkupojalla oli viime viikolla hoitopaikassa luisteluviikko, joka tosin typistyi yhteen kertaan. Ensi viikolla pitäisi olla hiihtoviikko, mutta mitähän siitäkin tulee, kun on niin lämmintä ja märkää. Lunta täällä kyllä vielä riittää ja paikkakuntahan on miltei maailmankuulu hyvin hoidetuista laduistaan.

On tämä myös tautista aikaa. Kultsipuppelini (heh-heh) on kuumeessa, itselle tuntuu flunssa pukkaavan väkisin päälle ja pikkupojalla on kova yskä.

Tässä sitä nyt sitten odotellaan saunavuoron alkua ja kiuasmakkaraa sen jälkeen, miten siitäkin on jo tullut lähes perinne.