Olen viimeksi torstaina raapustellut tänne jotain. Aika on mennyt niin nopeasti. Olin kyllä kotosalla sunnuntai-iltaan asti, jolloin lähdimme maalle ja nyt tänään päivällä sieltä palasimme kotiin.

Niin on takana vaalit. Äänestämässä kävin ja ehdokkaani pääsi jopa läpi, mikä oli minun mielestäni yllätys. Nyt sitten vaan seurataan saako hän jotain aikaan siellä. Mielestäni vaalien tulos oli aika yllätys sekin, saa nähdä millainen hallitus tähän maahan saadaan ja miten Suomessa asioita hoidetaan.

Maanantaina kävimme Pipsa-neidin ensimmäisellä rokotuksella. Seuraava onkin sitten neljän viikon päästä. Siinä välissä vien Roope-herran eläinlääkärille, ettei meille tulisi lisää kissoja.

Niin, haikeaa se oli taas lähteä kotiin oman kullan luota, mutta nää on niitä pakon sanelemia asioita. Aika paljon olemme saaneet nykyisin viettää aikaa yhdessä, jos olisin työelämässä näkisimme paljon harvemmin. Eikä tässä mene ehkä kuin 72 tuntia niin näemme jälleen eli kolmen yön päästä lähden taas pikkupojan ja Pipsan kanssa maalle viikonlopuksi.

Miia sitten aloitti tänään työt työmarkkinatuella matkahuollossa. En oikein vielä ole päässyt selville mitä kaikkea toimenkuvaan kuluu, mutta enimmäkseen kai työskentelyä kahvion puolella. Marilla on kuumetta ja on ollut poissa kaksi päivää koulusta. Oma yskä on läsnä edelleen, välillä väsyttää kamalasti ja päätä tuntuu särkevän.

Tämän päivän kotona käytän reissusta palautumiseen eli teen vaan pakolliset imurointi hommat, huomenna on päivä uusi.