Vein oman kultani Raumalle menevälle bussille puolisen tuntia sitten. Niin se vaan on taas muutaman päivän ero edessä, niisk! Aina yhtä haikeaa on ollut tämän kohta kymmenen kuukautta kestäneen "uusintaseurustelumme" aikana, kun tietää, ettei nähdä muutamaan päivään. Joskus toivoisi, ettei meidän tarvitsisi asua erillämme.

Viikko varmasti vierähtää ihan sujuvasti loppujen lopuksi kotitöitä tehdessä. Kyllä tämä minun perheeni on erittäin työllistävä, kun ottaa myös huomioon kissat ja koiran.

Niin ja sitten siihen jäätyneeseen loskaan, että oli kyllä kamala ajella, kun parkkipaikka ja pikkutiet on loskassa, mikä on nyt sitten jäätynyt. Miksei sitä voida ajoissa lykätä pois. Kuitenkin kevät on kovaa vauhtia tulossa, niin miksei sitä voi vähän vauhdittaa ja antaa maan tulla vähän aiemmin näkyviin. Syntymäpäiväni on parin viikon päästä ja lapsena hypimme narua synttäreilläni. Tosin silloin asuimme noin 80 kilometriä etelämpänä, eikä siellä suunnalla viime torstaina ollut läheskään niin paljon lunta kuin täällä missä nyt asun. Vaikka periaatteessa pidän kaikista vuodenajoista, niin odotan tämän vaiheen ohi menemistä, sillä minusta talven pitää olla kunnon talvi ja kevään kaunis ja aurinkoinen. Nämä loskakelit saisi jäädä väliin. Samaa toivon syksyn kurakeleistä.

Lapseni ahertavat edelleen. Miia lukee historiaa ahkerasti ja Mari silittää työharjoitteluvaatteitaan. Saku onkin vielä "tyttöystävällään". Tänään varmaan tuleekin uni helposti, kun on takana vähäunisia öitä, toivottavasti aamulla herään pirteänä uuteen viikkoon.

Pakko laittaa vielä tähän, että tein uuden oman ennätykseni bubbles (?) pelissä 107690. Siihen jää todellakin koukkuun....