Takana on ensimmäinen yö koiranpennun kanssa. On tämä Pipsa-neiti aika epeli. Melkein kuin vauva se piti mua hereillä. Korjasin pissaa ja kakkaa, ruokaa en antanut yöllä, siinä se eroaa vauvasta. Valjaissa ei tykkää kulkea yhtään, ulkona yritti kieritellä niistä pois, mutta nyt jo vähän liikkuu niissä, kun aluksi vain istui tai makasi paikoillaan. Tarpeita tekee enemmän sisälle kuin ulos, odotan jo päivää milloin siitä tulee sisäsiisti ja saan taas matot lattiaan.

Elämä siis pyörii nyt koiran ympärillä. Miten vaan ehdin kaiken muun hoitaa. Tästä päivästä lähtien en vieraile enää www.mol.fi sivustolla, en ainakaan vähään aikaan. Kaipa ne sieltä työkkäristä nyt keksii mut jonnekki lykätä. Vaikka oikeasti haluaisin saada töitä, jo siitäkin syystä, että taloudellinen tilanne kohentuisi, niin nyt kyllä en yhtään pistäisi pahakseni, vaikka niitä töitä löytyisi vasta syksyllä.

397354.jpg

Tässä äidin mussukka Pipsa-neiti, ikää 8 viikkoa.

Ja jotta ei kukaan jäisi vähemmälle, niin lisätäänpä vielä kuva mummun mussukoista eli Roope-herrasta ja Neko-neidistä.397367.jpg