päivän jälkeen tietokoneen ääressä vihdoinkin. Nytkään en ehdi täällä pitkään olla, kun on paljon tehtävää. Sakulla on huomenna edessä kouluun tutustuminen ja illalla Saku lähtee muutamaksi päiväksi Poriin. Haetaan Saku lauantaina kotiin, kun mennään siskoni pojan synttäreille. Oikea syntymäpäivä on kylläkin tänään, onnittelut sinne Porin suuntaan.

Sakun ripulitauti kesti tosi pitkään. Vielä perjantaiaamunakin ripuloi, mutta nyt se on toivottavasti taakse jäänyttä. Itsellä on ollut kurkku tänään kipeä, toivottavasti sekin on ohimenevää.

Perjantaina oltiin siis häissä. Ihan kivasti meni, vaikkei myöhään oltukaan. Ruoka oli hyvää, suurin osa vieraista oli mulle outoja, paikat oli nimetty hääpaikassa, morsian oli itse netin avulla tehnyt nimistä anagrammeja, minä olin Neliön Kaihi ja istua sain nuoren (13v) miehen vieressä. Paikalla oli oikein orkesteri soittamassa, vaan siihen mennessä kun lähdimme ei kovnkaan moni pari tanssinut. Vaikka miten olin suunnitellut seuraavani kirkossa tarkkaan, jotta saisin vinkkejä, niin en oikein mitään sieltä muista. Sekä sulhanen että morsian pujottivat toisilleen sormukset sormeen, mietin eivätkö he olleet ennestään kihloissa. Sormuksen antohetkellä sanoivat toisilleen jotakin tyyliin: "minä hemmo heppuli otan sinut aviovaimokseni.... ja merkkinä siitä annan tämän sormuksen". Mulle ei toi kävis, riittää kun tahdon saan suustani, mitään ylimääräistä en halua puhua.

Vappua tuli juhlittua oikein kunnolla. Vapunpäivänä mulla oli vuosisadan kamalin krapula, eipä tee mieli vähään aikaan juoda mitään. Kolmen viikon päästä olisi työpaikkani henkilökunnan kevätristeily, tosin Näsijärvellä vaan. Onneksi toukokuussa on niin paljon muuta rahan menoa, ettei tarvi haaveilla ravintolaillasta.

Tässä kuva viime viikolta, kyseessä ei ole ilmapallo, vaikka vappuviikolle osuikin:

1529213.jpg

Kaksi innokasta pallon seuraajaa. Täällä, kun ei koskaan tapahdu mitään, niin kaikki mahdollinen kiinnostaa:

1529218.jpg

Ja pakko on Pipsastakin kuva laittaa. Pipsan on tassu kipeä, mielestäni iho siitä on rikki ja se nuolee sitä kovasti. Miian mielestä se aristi sitä kävellessään, mutta ainakin ketterästi otti mut töistä vastaan takajaloillaan seisten:

1529222.jpg

Tässä tuleva ekaluokkalainen lähikuvassa:

1529226.jpg

Vaikkei minussa ole yhtään hortonomin vikaa, niin luonnossa tykkään kuvata kaikkea mahdollista. Tässä nää keltaiset (kuka kertoo nimen?), jotka olivat melkeinpä joen pohjalla ja toinen kuva on otettu joen toisella puolella olevista valkovuokoista, enpä käynyt poimimassa.

1529230.jpg

1529235.jpg

Eilen täyttelin Sakun henkilötietolomakelappua koulua varten ja soitin sitten osoitepalveluun varmistaakseni isän osoitteen, mutta sieltä sanottiin, että on luovutuskielto. Tänään laitoin isän vaimolle viestiä ja hänpä laittoi mulle osoitteen tekstiviestillä, mitähän isä tähän sanoo??? Tämän hetkinen tilanne on se, että Saku menee ensi viikon torstaina isälleen ja on siellä viikonlopun. Saattaa olla, että ottavat Sakun myös kesäkuussa viikoksi. Joskus sitä voi saada ihan hyviäkin uutisia. No, ei pidä nuolaista ennenkuin tipahtaa.

Kiitos kaikille kommenteista, nyt en ehdi blogeissa vierailla, toivottavasti loppuviikosta on siihenkin aikaa. Hyvää alkanutta viikkoa kaikille :)