Jälleen on viikonloppu takana ja saa valmistautua huomiseen työpäivään. Miksi ihmeessä nää viikonloput menee aina näin nopeasti. Yhtä nopeasti ei mene aika tästä illasta keskiviikkoaamuun. Viime viikko oli todella työntäyteinen, kun kohdalleni iski niitä lukuvuoroja niin paljon, ei siis ollut hengähdysaikaa, mitä odotan tällä tulevalla viikolla olevan edes jossakin välissä.

Eilen käytiin maalla eläinlääkärissä, Pipsa sai kaksi rokotusta ja Neko sterilisoitiin. Oletettavasti kurnutus ainakin loppuu, vaikka tänään Neko onkin melkoisesti naukunut. Toivottavasti myös pissailu sinne tänne loppuu. Aika uninen oli tyttö eilisen illan. Operaatio alkoi neljän aikaan ja puoli yhdeksän jälkeen Neko vasta nousi ekan kerran jaloilleen. Neko muuten painaa 3200g eli sellaisen melko pienen vastasyntyneen vauvan verran, itse olen ollut 3100g, mitä ei aivan äkkiä enää uskoisi. Pipsaa ei huomattu punnita siellä. Pipsan napatyrästä kysyttiin ja eläinlääkäri sanoi sen olevan siinä ja siinä pitäisikö se leikata. Pitää ottaa yhteyttä kasvattajaan, koska kasvattajan kuuluu maksaa se eli hän haluaa luultavasti oman eläinlääkärinsä katsovan sitä. Oli myös puhetta mahdollisesta sterilisaatiosta tai eläinlääkäri kysyi olemme ajatelleet sitä. Sen saisi tehtyä samalla nukutuksella ja varmasti hintakin olisi halvempi näin. Olisihan se varmaan hyvä vaihtoehto, kun emme kerran ole ajatelleet pentuja Pipsalla teettää. Näin loppuisi myös juoksut ja tiputtelut.

Ainainen rahareikä on auto. Kun päästiin kotiin huomasin, että pakoputki roikkuu. Pari kirosanaa siinä pääsi aluksi. Onneksi tuttu korjaaja lupasi katsoa sitä ja tänään siihen laitetiin uusi kannatin, mikä siis oli ruostunut poikki. Kympin olisi veloittanut, annoin kaksi, kun se kerran suostui sen sunnuntaina tekemään. Talvirenkaat on vielä alla, mutta viime yönä oli jälleen satanut lunta, eikä se ainakaan vielä ole pois sulanut. Märkää siellä on, tiet ovat sulat tai loskaiset, mutta viikolle luvattiin yöpakkasia.

Makken saatoin vajaa tunti sitten bussille ja tunnin päästä haen Marin bussilta. Kivaa tämä autokuskin homma. Juurihan perjantaiyönä hain Miian poikaystävineen Tampereelta. Oli kiva mennä, kun olin puoli tuntia ehtinyt olla unten mailla. Jos tämän olisin tiennyt, että niin aikaisin tulevat, niin en olisi edes mennyt nukkumaan, sillä aivan tokkurainen oli oloni Tampereelle asti. Tyttöjen ystävä täyttää ensi perjantaina 18 vuotta ja kysyi minulta lähdenkö baarikierrokselle mukaan, sanoin ettei ole varaa, niin tähän tyttö:"Tule sitten kuskiksi." Nuorempana toimin paljonkin (juoppo)kuskina, mutta nykyään vihaan kaikenlaista kuskaamista.

Käytiin sitten perjantaina maistraatissa. Seuraava askel on sitten yhteydenotto pappiin ja hänen kanssaan sopiminen asioista. Sen jälkeen sitten voikin järjestää loput jutut, kun kaikki riippuu siitä, mikä päivä papille ja kirkolle sopii. Mutta neljän kuukauden kuluessa se sitten tapahtuu, kun sen aikaa esteettömyystodistukset ovat voimassa.

Näissä mietteissä toivottelen kaikille hyvää alkavaa viikkoa :)