En ole viime torstain jälkeen tänne koneelle ehtinyt/päässyt. Nyt olis asiaakin kirjoittaa, mutta eipä tässä ole kovin paljon aikaa kirjoitella. Illat menee niin nopeasti, voi kun jostain saisin muutaman tunnin lisää päivään. Hyvä, että pakollisista kuvioista suoriudun, huusholli on aina ihan kaaoksessa. Voi kun joskus saisi ihan yksikseen olla ja vielä siistissä kodissa. Muistan kyllä ajan, jolloin ei ollut mitään tekemistä, mutta aikaa siitä on ja paljon. Nyt on niin paljon tekemättömiä töitä, että edes viikon lomalla niitä en pystyisi väsymättä tekemään.

Töissä ei ehdi kelloa vilkuilla. Taas yksi työntekijä jäi sairaslomalle loppuviikoksi ja toisella on kahtena päivänä koulua ja se tietää taas sijaisia ja rankempaa työntekoa. Tällä viikolla on vielä lauantainakin koulua eli vain sunnuntai on vapaata. Sakun pitäisi mennä viikonlopuksi isälleen, niin viimeksi sovittiin, mut en voi siihen luottaa täysin.

Viime viikonloppu meni maalla. Äitini kuuskymppisillä käytiin sunnuntaina, siitä ei nyt ole kovin paljoa kerrottavaa, kun suurin osa vieraista oli paikalla vasta maanantaina, jolloin äidin virallinen syntymäpäivä oli.

Käytiin myös katsomassa sunnuntaina yhtä taloa, joka luultavasti tulee myyntiin keväällä. Joskus tuntuu, että mun elämässä on niin paljon asioita, etten pysty niitä kaikkia käsittelemään. Pitäisi tehdä päätöksiä asioiden suhteen ja kun asioissa on hyvät ja huonot puolensa, niitä pitäisi saada rauhassa punnita. Mulla vaan on tapana rynnätä ja säntäillä edes takas ja ajattelen asioita tunteella enkä järjellä. No, ehkä kirjoittelen tästä kaikesta myöhemmin, kun on enemmän aikaa.

Tänään kävin sitten näyttämässä autoa katsastuskonttorilla, enkä saanu leimaa. Pallonivel pitää vaihtaa ja takarenkaissa oli liian vähän nastoja verrattuna eturenkaisiin. Onneksi on kuukausi aikaa uusintakatsastukseen.

Torstaina on ystävänpäivä ja haluankin toivottaa kaikille ystävilleni, jotka tätä lukevat hyvää ystävänpäivää! Kortteja en lähettänyt kuin muutamalle läheisimmälle. Yhteen ystävänpäiväjuttuun täällä vuodatuksessa osallistuin. Saamani lähetyksen olen jo avannut ja siitä kuvaa myöhemmin.

Kaipa tästä on lähdettävä Pipsan kanssa iltalenkille. Sen jälkeen on vuorossa suihkuun meno. Huomenna on töiden jälkeen mentävä kirjastoon ja kauppaan taas, kun kissanhiekka on loppu ja käyttämääni hiekkaa ei saa niistä kaupoista, missä normaalisti käyn. Kukahan veisi roskat? No, minä tietty yhdessä vallattoman Pipsan. Eräänlainen selviytymistarina sekin noilla liukkailla. Väsyttää....