Klikkasin tuolta etusivulta kohtaa lisää uusi kirjoitus, vaikka pää tuntuu tosi tyhjältä. Eipä siellä useinkaan mitään järkevää ole, mut nyt tuntuu, ettei ole edes höpinöitä. Päivät menee samaa rataa; töihin ja kotiin. Väliin mahtuu kaupassa käyntiä ja illat menee kotihommissa.

Nyt on varmaan niitä mun harvinaisia rauhallisia lähes yksinäisiä hetkiä, kun läsnä on vaan Saku ja eläimet. Kaipa tästäkin pitää osata nauttia!

Perjantaina on töissä palaveri niistä kaikista asioista, mitkä tapahtui mun ollessa poissa. Kaksi työkaveria haluaa selvittää kunnolla kaikki syytökset, jotka heidän niskaansa kaadettiin. Olen samaa mieltä siinä, että en voisi unohtaa asioita, jotka päin naamaa lausuttiin. Toinen työkaveri sanoi olevansa valmis aloittamaan koko homman puhtaalta pöydältä, mikäli suunta muuttuu. Saa nähdä ollaanko palaverin jälkeen vieläkin riitaisampaa väkeä. Meidän luokassa työntekijöillä on ihan hyvät välit, mutta konflikteja syntyykin kahden luokan välille, joiden on pakko toimia yhdessä. Mua kohtaan toisen luokan työntekijät on olleet sairaslomani jälkeen todella ystävällisiä. Keskustelun aiheetkin on koskettaneet yksityiselämää, kun ennen puhuttiin vain työasioista. Enpä tiedä mitä siitäkin ajattelisi.

Kaksi työpäivää siis tällä viikolla on jäljellä ja perjantaina minä, Saku ja Pipsa matkaamme maalle. Marikin lähtee sinne poikaystävänsä kanssa ja Miia tulee sinne bussilla sunnuntaina, jolloin menemme äitini syntymäpäiville. Äiti täyttää maanantaina 60 vuotta! Työkaverit (ja toivottavasti myös lähellä asuvat sukulaiset) menevät vasta maanantaina. Meistäkin tulee jo seitsemän henkeä, joten on sitä siinäkin porukkaa riittämiin. Siskoni metsästää tälläkin hetkellä ympäri Poria lahjaa äidille, katsotaan sitten mitä löytyy.

Saku on ensi viikolla viikon eskari. Se tarkoittaa sitä, että ovessa on lappu, missä on Sakun vastauksia kysymyksiin. Viereen tulee myös valokuvia Sakusta, jotka pitäisi valita perjantaiksi. Viikon eskari saa olla ruokajonossa ensimmäinen, saa viedä joka päivä lelun tai kirjan, saa valita meneekö päiväunille vaiko ulos, saa valita yhteisiä leikkejä jne. Ei ihme, että Saku on jo nyt innoissaan asiasta :)