viimeinen sunnuntai menossa ja kallistunut jo pahasti iltaan. Makke on lähdössä tunnin kuluttua kotiin ja täällä mä vaan näpyttelen koneella. Tää on vaan niitä harvoja tilaisuuksia, jolloin molemmat tytöt on poissa ja kone vapaana. Sakukin lähti taas pihalle, kahdet vaatteet on jo tänään kastunut. Aamulla tuli lunta, mutta nyt on taas mennyt plussan puolelle ja märkää siellä on.

Miian synttärit on nyt vietetty tai jäljellä on vielä ne kaveribileet. Eilen kävi äitini ja siskoni perheensä kanssa. Kakkua on syöty niin, että palaakaan ei enää alas menisi. Housut kiristää ja on ihan ähky olo. Tosin housut kiristää ilman kakun syöntiäkin. Miia sai lahjaksi rahaa, kaulakorun ja pentikin astioita.

Huomenna on jälleen työpäivä edessä, ihanan lyhyt viikko, vain kaksi työpäivää. Keskiviikkona lähden maalle ja olen siellä sunnuntaihin asti. Siinä on omat hyvät ja huonot puolensa. Hyviä rauha ja vähemmän kotihommia, huonoja mm se, että joutuu olemaan erossa nettimaailmasta, ellen sitten paikallisessa kirjastossa käy koneella, mutta tuskin jaksan/viitsin. Omaa mummuani ajattelin menomatkalla poiketa katsomassa, eipä tule siellä turhan usein käytyä ja mummu sentään on jo melkein 90-vuotias.

Nyt iltakahvin keittoon, mut palaakaan en kakkua syö!