Tärkeimmät ensin eli Nokialla alkaa tää vesitilanne olla paranemaan päin ja vaikuttaa siltä, että me ei oltu oikeassa vaarassa veden suhteen missään vaiheessa. Mari jostain luki, että todennäköisesti tänne puolelle Nokiaa sitä jätevettä ei päässyt ollenkaan. Nyt sitten puhuvat noroviruksesta, joka voi tarttua. Uskaltaako tuolla kylilä liikkua, jos saa sieltä tartunnan. Tänään kaupassa kuulin, kun joku nainen kertoi toiselle olleensa perjantaina tiputuksessa eikä vieläkään olo ole normaali. Teki mieli sanoa, että olisit pysynyt kotona. Äsken uutisissa sanottiin, että putkien puhdistus voi kestää kevääseen asti, jolloin viimeisetkin nokialaiset pääsevät juomaan hanavettä. Pitäisikö sovinnolla alkaa miettiä joulun viettämistä maalla????

Kaiken huippu oli meillä töissä. Työkaverini, joka oli itse vatsataudissa, joka ei kuitenkaan liittynyt Nokiaan, tuli perjantaina töihin ja sanoi mulle, että mun kannattaa olla tosi varovainen mm salmonellan takia ja desinfioida usein käsiä. Sama ihminen sanoi hetken päästä, että hänellä itsellään ei vieläkään pysy ruoka sisällä, eikä uskaltanut syödä mitään. Kysyn vaan kumpi meistä oikeasti oli suurempi terveysriski, hän, joka ei ollut parantunut vatsataudista vaiko minä, joka asun Nokialla, missä oli vaarana saada salmonella. Muistaisin, että yksi salmonellatapaus olisi löytynyt, mutta kuka tietää johtuiko se tästä vesiepidemiasta.

Saku oli viikonlopun isällään tai sieltä itsenäisyyspäivästä asti jo. Isä oli ollut perjantain ja lauantain töissä, joten enemmän Saku sai viettää aikaa siskonsa ja isän vaimon (äitipuolen?) kanssa. Seuraavasta kerrasta ei sitten ole mitään tietoa TAASKAAN, kun kahden viikon päästä isä on perjantaina iltavuorossa, olisivat täällä vasta kymmeneltä illalla ja isästä olisi turhaa hakea poikaa enää lauantaina. Mun puolesta olis Saku voinu olla siellä vaikka aattoaamuun asti, mut tuskin se isälle sopisi. Minä, Makke ja Mari olimme lauantaista sunnuntaihin maalla pyykkiä pesemässä ja saunomassa.

Huomenna sitten taas on työpäivä eli näin nää vapaat menee.