Perjantaina postilaatikosta löytyi kirjekuori, jossa oli lähettäjänä say. Ajattelin, että nyt se salaisuus paljastuu ja saan tietää kuka on sayni, mutta ei. Mukana oli viesti, että paljastuminen tapahtuu myöhemmin. Tässä kirjeessä oli Turun leima, kuten muistaakseni edellisessäkin. Yksi lähetys tuli Kokkolasta, jossa say kertoi olleensa kesälomamatkalla.

Tämän kertaisessa lähetyksessä oli kaikenlaisia tarvikkeita 3d-korttien askarteluun. Täytyy tunnustaa, etten ole niitä kortteja tehnyt, vaikkakin harkinnut, sillä ostin itse aiemmin jo niitä tarratyynyjä. Aivan ihania olivat nämä jutut mitä sain, tässä siitä kuvaa:

982547.jpg

Mukana oli myös tällainen kaunis pieni rasia:

982549.jpg

Jonka sisältä paljastui aivan ihana jääkaappimagneetti. Tällaisen haluaisin itsekin oppia tekemään, joten rakas sayni, mikäli vaan mahdollista, niin olisi kiva saada tähän ohje.

982555.jpg

Kuvien laatu ei ole paras mahdollinen, mutta suuret kiitokset sinulle Say kaikesta, mitä olen sinulta saanut. Olen lukenut keskustelua mitä tämän sayn tiimoilta on käyty, mutta minulla ei ole ollut mitään valittamista. Kaikki mitä olen saanut on ollut sellaista mistä pidän ja mille on käyttöä ja uskon, että sayni on ylittänyt budjetin kirkkaasti:)